• Sapanca

5 Mevsim Sapanca Standına Yoğun İlgi


22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Emitt 2015 turizm fuarında Sapanca Belediyesi öncülüğünde açılan 5 MEVSİM SAPANCA standı ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Sapanca adına bir ilkin gerçekleştirildiği fuarı ziyaret eden Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; “Emitt 2015 Turizm fuarında belediyemiz öncülüğünde açılmış olan 5 MEVSİM SAPANCA standına olan yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Sapanca’nın turizm değerlerini, tabii ve doğal güzelliklerini uluslararası fuarlarda tanıtarak, ilçemizi cazibe merkezi haline getirmenin gayretindeyiz. Yatırımcıları ilçemize çekerek, istihdam kapılarını açmak ve ilçemizin turizm vizyonunu daha da genişletmek istiyoruz. Türkiye’nin birçok ilinin yanısıra onlarca ülkenin katıldığı fuarda tanıtımın yapılması, Sapanca’nın da bu fuarda boy göstermesini çok önemli bir adım olarak değerlendiriyorum. Sakarya’nın misafir odası olan Sapanca’mızı tanıtma adına yapılan bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Merkez Valisi Hasan Duruer, Güral Otel CEO’su Kamil Berk, Güral Otelleri Sapanca Otel Genel Müdürü Tezcan Özdemir, Rıchmond Otelleri Sapanca Oteli Genel Müdürü Hakan Balcan, Taraklı Belediye Başkanı Tecettin Özkaraman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz da 5 MEVSİM SAPANCA standını ziyaret etti.


Bu haber 1293 kez görüntülendi