• Sapanca

AKÇAY SPOR KULÜBÜ BİNASI’NDA KAPSAMLI KATKILAR


Sapanca İlçesi’nde spor kulüplerine hiçbir ayrım gözetmeden, imkanlar oranında katkılarda bulunmaya devam eden Sapanca Belediyesi, Akçay Spor Kulübü binasını da tamamen elden geçiriyor.

Çalışmalarda ilk olarak Akçay Spor Kulübü çevresini iyileştirme çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, kulüp binasında da önemli iyileştirmelerde  bulunarak, sporcuların zamanlarını daha iyi koşullarda geçirebilecekleri bir mekana kavuşmalarını sağlıyor.

İlçedeki tüm spor kulüplerine bugüne kadar  hatırı sayılır katkılarda bulunduklarını belirten sapanca belediye başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, mücadele ettiği platform farkı gözetilmeden her kulübe katkıda bulunmaya çalıştıklarını, bundan sonraki süreçte de imkanlar doğrultusunda ve oranında tüm kulüplere eşit mesafede katkıların sürdürüleceğini ifade etti. Sapanca İlçesi’nin son iki yılında sportif alanda elde edilen başarılara yenilerinin ekleneceğinden emin olduğunu vurgulayan Başkan Yılmazer, ilçedeki spor seferberliğine yeni katkılarla destek olacaklarını sözlerine ekledi.


Bu haber 1289 kez görüntülendi