• Sapanca

Açık Kapı Projesi Heyeti, Sapanca da


Açık Kapı heyeti Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i, makamında ziyaret etti. Heyet, Başkan Yılmazer’e Açık Kapı projesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Açık Kapı Sisteminin vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulduğu belirtildi. Valilik, kaymakamlıklara yapılan başvurulara ilişkin iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin etmek. Sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmak, talep ve beklentilerin analiz ve raporlamalarının yapılarak, oluşturulacak yeni yönetim politikalarına ve hizmet sunum tekniklerine esas olmak üzere anlamlı veriler haline getirilmesini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı ile valilik ve kaymakamlıklarda kurulan “Açık Kapı” bürolarının, kuruluş çalışama usul ve esaslarını, yönetici ve personelin yetki ve sorumluluklarını, fonksiyonel ve operasyonel görev dağılımını belirlemek asıl amaçları olduğu vurgulandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yılmazer, “Vatandaşın taleplerini takip eden bir anlayışın projesi olan “Açık Kapı” projesinde sorumlu olarak çalışan arkadaşlarımıza önemli görevler düşmektedir. Vatandaşın bazen eksikliklerini bazen aksaklıklarını bazen de derdini anlatabileceği kişiler sizler olacaksınız. Bu diyaloğu en üst noktaya taşıyacaksınız, inanıyorum ki bu proje için tüm gayretinizle çalışacaksınız” diyerek ziyaretten dolayı Açık Kapı heyetine verdikleri bilgiler için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Bu haber 1169 kez görüntülendi