Adım Adım Finale

Sapanca Belediyesi, tarafından düzenlenen 5. Olgunlar Turnuvası’nda yarı finalde müsabaka edecek takımlar belli oldu.

Bu yıl 5’ncisi düzenlenen Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvasında, sona doğru geliniyor. 9 Temmuz Pazartesi günü oynan çeyrek final karşılaşmasında; Olgunlar Akademi’yi 8-2 yenen Avukatoğlu Ekmek, Saltanat Balık Ekmek’e penaltı atışları sonrası 9-8 üstünlük sağlayan Şirinspor, Tadım Kuruyemiş’i 5-1 yenen Filoğlu Grup ve Mustafa Mercan İnşaat’ı 2-1 mağlup eden Efsane Güldibi yarı finale yükselen takımlar oldu.

12 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek olan yarı final karşılaşmaları, Avukatoğlu Ekmek ile Şirinspor müsabakası saat 20:30’da, Filoğlu Grup ile Efsane Güldibi karşılaşması ise saat 21:30’ da başlayacak. Oldukça çekişmeli maçların oynandığı turnuvada, müsabakaların dostluk ve kardeşlik içinde devam ettiği bilgisi verdi.