• Sapanca

Yağışlı

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Belediye meclisi 2 KASIM 2018 Cuma günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ,

G Ü N D E M

1. 2019 Mali Yılı Bütçesine ilişkin plan ve  bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.
  2. 2019 Mali Yılı Gelir Tarife cetvellerine ilişkin plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.
  3. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Rüstempaşa Mahallesi 26 ada 5 parselde bulunan Belediye Hizmet Binamız içindeki ofislerin ilçemizde kurulu olan sivil toplum kuruluşlarına(dernek, vakıf) 10 yıllığına kiralanabilmesi veya tahsis edilebilmesi için Belediye Başkanına ve Encümene yetki verilmesinin görüşülmesi.
  4. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Yanık Mahallesi 459 nolu parselin (13.300m2) 1000’er m2’lik bölümler halinde tarımsal amaçlı 10 yıllığına kiralanabilmesi için Belediye Başkanına ve Encümene yetki verilmesinin görüşülmesi.
  5. Yanık Mahallesi 394 nolu parselde Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı (Soğuk Hava Deposu) amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
  6. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin 11.06.2018 tarih ve 6/429 sayılı Meclis Kararı ile onaylanan Memnuniye - Şükriye Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazların karara bağlandığı İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi.
  7. Mevcut planda Kuruçeşme Mahallesi 246 nolu parselin doğusundan geçen ve fiilen kullanılmayan 7 metrelik imar yolunun kaldırılmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.
  8. Dibektaş Mahallesi 207 ve 208 nolu parsellerin bulunduğu alanda 12 ve 7 metrelik yolların planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyon Raporu’nun  görüşülmesi.
  9. Gazipaşa Mahallesi 86 ada 14, 16 ve 20 parsel, Göl Mahallesi 228 ada 6 parsel ve Nailiye Mahallesi (eski:657) 251 ada, 1 parsel numaralı taşınmazların SASKİ’ye Devrinin görüşülmesi.
  10. Kadastro Müdürlüğü tarafından yürütülen sayısallaştırma işlemleri için, Akçay, Hacımercan, Kuruçeşme, Uzunkum, Ünlüce, Yanık, Güldibi, Dibektaş, Fatih ve Yavuzselim Mahallelerine bilirkişi atanmasının görüşülmesi.
  11. Gündem dışı gelen konuların görüşülmesi.

Bu haber 43 kez görüntülendi