BU HEYECAN KAÇMAZ

Marmara Xtrial Off Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları 1-2 Eylül tarihlerinde Sapanca'da gerçekleşecek.

SOĞUCAK YAYLASINDA

Sapanca Belediyesi sponsorluğunda Sapanca Doğayı Koruma Off Road ve Turizm (SOFFDER) tarafından gerçekleştirilecek olan şampiyona 1200 rakımlı Soğucak Yaylasında düzenlenecek.

HERKESİ DAVET ETTİ

Tüm spor ve doğaseverleri Marmara Xtrial Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’na davet eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Belediye olarak SOFFDER işbirliğinde adrenalin ve heyecanın, Sapanca’nın doğal güzellikleri birleşeceği bir organizasyon planladık. Tüm vatandaşlarımızı bu özel etkinlik için Sapanca’ya bekliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR

SOFFDER Başkanı Fahri Arkan ise, “Etaplar tamamen doğal engellerden oluşacak. Bu formatta bir yarış bölgemizde ilk defa gerçekleşecek. Bin 100 metrelik ağır arazi şartları içeren etabıyla yarışmacılar ve misafirlerimiz için farklı bir atmosfer oluşturmayı planlıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen Sapanca Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer’e teşekkür ederiz” diye konuştu