Başkan Yılmazer, Açılışlara Katıldı

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, iki işyerinin açılışına katılarak “açılan her iş yeri bir ekmek kapısıdır” dedi.

Başkan Yılmazer ilk olarak Mahmudiye Mahallesi’ndeki Gaziantepli Kebapçım 2 adlı iş yerinin açılışına katıldı. Yılmazer, daha sonra Rüstempaşa Mahallesi’nde bulunan Ağır Home Concept’in açılışını yaptı.

Açılışlara Sapanca Kaymakamı Ali Ada, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Ülger, Sapanca Müftüsü Faruk Çelik, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışlarda konuşan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer,  “Sapancamız ve ülkemiz her geçen gün daha iyiye gidiyor, daha da güçleniyor. Esnafımızın, vatandaşımızın da çektiği sıkıntılar, zorluklar olabilir ama şunu biliyoruz ki, Türkiye olarak her geçen gün daha fazla güçleniyoruz. Bunu ilçemizde yeni hizmete giren iş yerlerinin, her geçen gün artmasıyla da şahit oluyoruz. Açılan işyerlerimizin, işyeri sahiplerimize hayırlı bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.