• Sapanca

Başkan Yılmazer, Basın Bayramını Kutladı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Yılmazer mesajında;  “Büyük bir hızla gelişen günümüz dünyasında etkinliği her geçen gün artan basın ve yayın kuruluşları, demokrasimizin ayrılmaz unsuru haline gelmişlerdir.

 

Basın kuruluşlarımız, gerek dünyadaki gerek ülkemizdeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada ve toplumu aydınlatma gibi büyük bir görev ve sorumluluğu üstlenmişlerdir.

 

Görevleri çerçevesinde, ülke menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden, kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan, her türlü zorluğa karşın demokrasi ve millet iradesine sahip çıkan başta Sakarya’daki basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere, faaliyet gösteren yerel ve ulusal; gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum.

 

Basın camiasında görev alan basın mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum. Görevleri esnasında şehit olan tüm gazetecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.


Bu haber 1121 kez görüntülendi