• Sapanca

Başkan Yılmazer, Bayan Personelin Kadınlar Gününü Kutladı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” vesilesi ile Sapanca Belediyesi bünyesinde çalışan bayan personelle bir araya geldi. Programa, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in eşi Nurten Yılmazer, Sapanca Belediye Meclis Üyesi Ayşe Kösemen ve bayan belediye personeli katıldı.

Başkan Yılmazer,  yaptığı konuşmada; “Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalıyız. Okuma oranlarını artırmalı; sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta ön plana çıkmalarını sağlamalı ve siyasette onlara daha çok fırsat alanları açmalıyız. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum olarak daha duyarlı olmalıyız. Peygamber Efendimiz, “Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur.” Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. Bizlerin de yerel yönetimler olarak, kadınları desteklemek gibi bir görevi ve sorumluluğu vardır. Kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da artırarak sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle Türkiye’mizin ve dünya üzerindeki tüm hanım kardeşlerimin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Belediyede, uyum için çalışmaktayız,

Sapanca Belediye Personeli gerçekleşen programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür ettiler. Belediyede uyum içinde, aile ortamında çalıştıklarını ve personeller arasındaki uyumun çalışmalarına yansıdığını aktardılar.

Çalışmalar ve projeler hakkında personelle sohbet eden Başkan Yılmazer, program sonunda bayan personel hediyelerini takdim etti ve toplu fotoğraf çektirdi.

 


Bu haber 1467 kez görüntülendi