• Sapanca

Başkan Yılmazer; “Eğitime Büyük Önem Veriyoruz”


Alaçam İlkokulu öğrencileri Sapanca Belediyesinin Alaçam İlkokuluna yapmış olduğu katkılar sebebiyle teşekkür etmek için ellerinde güllerle Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer’i ziyaret etti ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.


Başkan Yılmazer’in 5 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, ilçede yapılan park ve çocuk oyun alanları için teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini de aldılar.

Öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yılmazer; “Çocuklarımız geleceğimizdir. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır” dedi.

Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi.


Bu haber 1470 kez görüntülendi