Başkan Yılmazer Hediyelik Evi Açılışını Yaptı

Sapanca’da Hediyelik Eşya ihtiyacı için şık alternatifler sunan “Hediyelik Evi” mağazası Ersin caddesinde hizmete açıldı.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer tarafından hizmete açılan Hediye Evi mağazasının açılışına Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Sapanca Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ersin Caddesi’nde yer alan mağazanın açılışında hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yılmazer konuşmasında, ilçemiz ekonomisi açısından yeni iş yerlerinin açılmasını destekliyoruz Sapanca’nın her geçen gün gelişmesiyle birlikte çarşımızda büyümekte ve çeşitli mağazalarımızın sayısı artmaktadır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu işyerimizin de sahiplerine hayırlı kazançlar getirmesini ve ilçemize de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.