Başkan Yılmazer; “Sapanca'da büyük değişim yaşanıyor“

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü binasında, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

İlçede bulunan sivil toplum örgütleri ve belediye birimleri ile zaman zaman bir araya gelen Başkan Yılmazer, “Sapanca'da büyük değişim yaşanıyor. Bu değişimi ilçenin çevre ve temizliğinde de gösteriyoruz” dedi.

Sapanca’nın modern şehir hedefini gerçekleştirmesinde temizlik işlerine de büyük görev düştüğünü belirten Başkan Yılmazer, “İlçenin güzelliği temizliğinden belli olur. Bizler daha temiz, sağlıklı ve güzel bir Sapanca için temizlik işlerinin yaptığı çalışmalara büyük önem veriyoruz” dedi.

İlçede temizlik alanında yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Tolunay Kösemen, “Mahallelerimize yapılan çalışmalar nedeniyle belediye personeline ve Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yılmazer ve muhtarlar balık ızgara ikramı için Temizlik İşleri Müdürü Sabahattin Tanta’ya teşekkür etti.