• Sapanca

Başkan Yılmazer’den 10 Kasım Mesajı


İstiklal Mücadelesinin önderi büyük komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatını 79. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyetimiz, demokrasiyle birlikte daha güçlü bir şekilde geleceğe doğru yürümektedir. Aziz milletimiz Gazi Mustafa Kemal'in önderliğindeki milli mücadele ruhunu koruyarak, ilk günkü azim ve kararlılığı ile geleceğe emin adımlarla yürümektedir. 

15 Temmuz 2016 tarihinde ortaya çıkan ruh, milli mücadele ve istiklal ruhudur. Tarihin hiçbir döneminde iç ve dış düşmanların yakası bir türlü bırakmadığı ülkemizi; milli birlik ve beraberlik duygusuyla Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak hepimizin ortak sorumluluğu olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün vatandaşları Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkma iradesinde tereddütsüz birlik ve bütünlük içindedir. Bizim görevimiz, bu birleştirici bütünleştirici unsurları daha da güçlendirmektir, bunun için azami bir dikkatle bütün vatandaşlarımızın hukukunu koruyan, güvence altına alan bir gayret içerisindeyiz. 

Bu düşüncelerle, vefatının 79. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm silah arkadaşlarını; bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyorum.39;ü ve tüm silah arkadaşlarını; bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyorum.
 


Bu haber 1092 kez görüntülendi