• Sapanca

Başkan Yılmazer’den Başarılı Personele Altın


Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer geçtiğimiz günlerde yağan yoğun kar yağışında özveriyle çalışan personele teşekkür ederek ödüllendirdi.

Özveri göstererek çalışan ve performansı yüksek olan Fen İşleri müdürlüğüne bağlı personeller Murat Keskin, Burhan Yılmaz, İlhan Maraba, Selahattin Özata ve İbrahim Keskin’i ödüllendiren Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; “Çalışkanlığınızdan ve işinizi sahiplenmenizden dolayı sizleri kutluyorum. Yeni başlamış olduğumuz uygulama ile çalışan personelimiz içeresinde puan sistemi ile ödül ve ceza uygulamasını başlattık. Diğer çalışanlara örnek olması için de sizleri sembolik hediye ile ödüllendirmeyi uygun bulduk. Hizmette en güzel ödül halkın teveccühüdür. İhlâsı, samimiyeti, güler yüzü, iyi niyeti kaybetmeyelim; yapabileceklerimizden sorumluyuz, hayırlı iz bırakalım güzel bir iz bırakalım. Cenab-ı Hak burada bizlere hayırlı izler bırakmayı nasip etsin” dedi.

Çalışmalarında başarılı olan personeli makamında kabul eden Başkan Yılmazer tebrik ederek çeyrek altın ile ödüllendirdi.


Bu haber 1594 kez görüntülendi