• Sapanca

Başkan Yılmazer’den Esnaf Ziyareti


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer esnaf ziyaretlerini her fırsatta devam ediyor ve esnafların önerilerini, sıkıntılarını dinliyor.

 

Her fırsatta esnafla bir araya gelip sohbet ederek Sapanca’da yapılanlar ve yapılacaklar hakkında esnafla bilgi alışverişinde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Amacımız esnafımızla istişare etmek, birlikte fikir alışverişinde bulunmak, sorunları yerinde ve belediyemizin yaptığı çalışmaları bizzat yerinde anlatmak. Yaptığımız ve yapacağımız projeler halkımız, esnafımız, çocuklarımız ve Sapanca’mız için hataları minimuma indirmek fikir alışverişlerinin yapılmasıyla mümkündür. 7’den 70’e her yaş gurubunun bakışı ve fikirleri ekimin ve benim için önemlidir” dedi.

 

Sorunları bizzat yerinde görüyor

 

Başkan Yılmazer’in, yaptığı ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirten Sapanca esnafı, günün herhangi bir saatinde dükkânlarını ziyaret edip, çaylarını içen bir belediye başkanına sahip olmaktan memnun olduklarını dile getirdiler. Sorun yada fikirleri bizzat başkanın kendisine iletme fırsatı bulduklarını belittiler.


Bu haber 1431 kez görüntülendi