• Sapanca

Başkan Yılmazer’den Kurslara Ziyaret


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Kültür Müdürlüğü bünyesinde devam eden kursları ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ’de katkılarıyla Sapanca Belediyesi Kültür Merkezleri, Bilgi, Kültür ve Sanat Evlerinde gerçekleşen kurslara vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. İlçenin farklı bölgelerinde vatandaşların istek ve taleplerine göre ücretsiz olarak 19 farklı dalda gerçekleşen İngilizce A-1,İngilizce A-2, Seramik, Dikiş, Gitar, Resim, Bağlama, Tiyatro, Filografi, Keçe, Nakış, El Sanatları, Sepetçilik, Kara Kalem, Girişimcilik, Arapça, Çini, Halk Oyunları, Giyim kurslarında 680 kişi eğitim alıyor. Faaliyetleri arasında Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu da oluşturan ve konser hazırlıkları yapan Kültür Müdürlüğü aynı zamanda Tasavvuf Müziği Korosu Kurulması için de çalışmalarına başladı.

Eğitmenlerden kurslar hakkında bilgi alarak, kursiyerler ile sohbet eden Başkan Yılmazer; “Eğitim, Turizm ve Kültür Şehri Sapanca sloganı ile sosyal belediyecilik anlamında ilçemize kazandırdığımız Kültür Merkezlerimiz, bilgi, kültür ve sanat evlerimizde Kültür Müdürlüğümüz kapsamında her yıl farklı dallarda kurslar açılmakta. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ile açmış olduğumuz kurslara olan vatandaşımızın ilgisi bir eğitimci başkan olarak bizler için çok memnuniyet verici” dedi.

Başkan Yılmazer’in kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetlerine dile getiren kursiyerler, belediye bünyesinde kesintisiz, kaliteli ve güler yüzlü bir eğitim gördükleri içi kendisine teşekkür ederek, başarılarının devamını dilediler.


Bu haber 1359 kez görüntülendi