• Sapanca

Başkan Yılmazer’den hastalara geçmiş olsun ziyareti


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, hasta ziyaretleri kapsamında SEAH’da yatan sinema, tiyatro, dizi oyuncusu Can Gürzap ve Mustafa Gümüş, İsmail Yılmazer’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer,  hastalarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta yakınlarından da kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Yılmazer; “Halkımızın iyi gününden ya da kötü gününde olmak biz yöneticilerin görevleri arasında olsa da bu bir insanlık vazifemizdir. Bizler komşumuzun, dostumuzun iyi ve kötü gününde yanında olabilme kültürüyle yetiştirildik. Bizlerde her fırsatta bu ziyaretleri yapma gayreti içerisindeyiz. Bu gün ziyaretinde bulunduğumuz tüm hastalarımıza geçmiş olsun, Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Başkan Yılmazer, Sanatçı Can Gürzap’ın tedavisi hakkında doktorlarından bilgi alırken, Sanatçı Gürzap’la bir süre sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerinde bunlundu.

 


Bu haber 1688 kez görüntülendi