• Sapanca

Başkan Yılmazer’e Öğretmenler Günü Ziyareti


Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle şahsına yapılan ziyaretleri makamında kabul etti. Kendisi de eğitimci olan Başkan Yılmazer, ziyaretlerden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Yılmazer’i Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ile kutlama komitesi ziyaret ederek Başkan Yılmazer’in de öğretmenler gününü kutladılar. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, asıl mesleği öğretmenlik olan Başkan Yılmazer’in eğitimcilikten gelen sıcak ve kucaklayıcı yaklaşımının Belediye Başkanlığı görevinde de sürdüğünü ve bundan dolayı Sapanca halkının büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’ de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu belirten Başkan Yılmazer, gerek öğretmenlik, gerekse belediye başkanlığı sırasında aynı sevecenlik ve yakınlıkla hizmet vermeye gayret ettiğini kaydederek, kamu hizmetinin söz konusu olduğu tüm alanlarda temel anlayışın insana saygı olduğunu söyledi.


Bu haber 1192 kez görüntülendi