• Sapanca

Başkan Yılmazer’in 15 Temmuz Mesajı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer yayınladığı 15 Temmuz Mesajında; “Türk ordusunun içinde yapılanan, Fetö terör örgütüne bağlı bir grubun hain girişimi, en başta demokrasi sevdalısı halkımızın onurlu direnişi, demokrasiye sahip çıkması, sokakları bir demokrasi şölenine çeviren kararlı duruşu daha sonra da devletine bağlı gerçek Türk askerleri ve emniyet güçlerimizin olaya el koymasıyla bastırılmıştır.

 

15 Temmuz gecesi yaşananlardan, bu hainlerin ihanetlerinin ne kadar büyük olduğu çok net biçimde anlaşılmıştır. Bu hainler, halk iradesinin sonucunu yok sayarak, yönetime el koymaya çalışmışlardır. Demokrasiyi savunmak için sokağa çıkan masum insanların üzerine kurşun yağdırmaktan çekinmemişlerdir. Uçaklardan, helikopterlerden vatandaşlarımızı yağdırmışlardır. Ulusal egemenliğin temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalamışlardır. Bu hain kalkışmada ne yazık ki 248 kahramanımız şehit edilmiş, 2196 kahramanımız da yaralanmıştır.

 

15 Temmuz Darbe Girişimi kahraman halkımızı sokaklara dökmüş ve halkımız demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. FETÖ, İŞİD, PKK adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ne yaparlarsa yapsınlar Cumhuriyetimizin sonsuza dek var olmasına asla engel olamayacaklardır. Ulusumuzun birlik ve beraberliği her türlü ihanetin üstesinden gelecektir.

Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız, istiklalimiz, vatanımız uğruna her zaman şehit olmaya hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” dedi.


Bu haber 1321 kez görüntülendi