• Sapanca

Başkan Yılmazer’in Yoğun Temposu


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, esnaf ziyaretlerini aksatmıyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren özellikle esnaf ziyaretlerini öznem sene Başkan Yılmazer, haftanın bir günü mutlaka ziyaret programında esnaflara yer veriyor.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, günün ilk saatlerinde İzmit Caddesi'nde bulunan esnaf ziyaret etti, bereketli kazançlar diledi. Başkan Yılmazer, İzmit Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek hem sohbet etti hem de Sapanca'da yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.  Gerçekleşen ziyaretlerde, esnafla ve halkla istişare eden Başkan Yılmazer, sorunları yerinde görerek, belediyenin çalışmalarını da halka bizzat anlatma imkânı buluyor. Sapanca'nın önemli işlek caddelerinden birisi olan İzmit Caddesi esnafı kendilerini ziyaret eden Başkan Yılmazer’in ziyaretinden memnun olduklarını ve sorunlarını bizzat gelip yerinde dinlemesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Yerinde görüp, dinlemek yerel yöneticilerin asli görevidir

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Halkın en sıcak nabzı esnaflarımız tarafından tutuluyor. Esnaflarımızla sohbet edip memnuniyeti de sorunu da yerinde görüp, dinlemek ve çözüme kavuşturmak biz yerel yöneticilerin asli görevleri arasındadır. Göreve geldiğim ilk günden buyana 4 yıldır en hassas olduğum konulardan biri, halkımızla birebir iletişim halinde olmaktır. Sadece seçim zamanı değil her daim halkın içinde olma gayreti içindeyim” dedi.


Bu haber 1498 kez görüntülendi