• Sapanca

Bu Hizmette SPOR Var


Sapanca Kaymakamlığı ile Sapanca Belediyesi spor okulları bünyesinde faaliyet gösteren Güreş ve Boks Takımı antrenmanlarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Her yaştan 205 sporcunun yer aldığı Güreş ve Boks Takımı Antrenörleri Ferhat Akburak, Nuri Erdoğan ve Uğur Demir eğitmenliğinde gerçekleşen antrenmanlar belirli programlar dâhilinde her gün Sapanca Kaymakamlığı ile Sapanca Belediyesinin açmış olduğu spor salonlarında ara vermeden devam ediliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Hakan Köksöken sporu yaşatmak, gençleri spora teşvik etmek ve ilçemizin bu özelliğiyle de tanınmasını sağlamak amacıyla Kaymakamımız Gökhan Azcan ve Belediye Başkanımız Dr.Aydın Yılmazer’in sporu olan desteğiyle spor okullarını kurduklarını belirterek, “Bu okullarımız da eğitim alan sporcularımız ile ilde, yurt genelinde ve yurt dışında düzenlenen turnuvalara katılarak Sapanca’yı başarıyla temsil edeceğiz. Büyük küçük her yaştan sporcudan oluşan spor okullarımızın idmanlarına dileyen herkes katılabilir” dedi.


Bu haber 1635 kez görüntülendi