• Sapanca

Emitt 2015 Turizm Fuarında Sapanca Tanıtılacak


22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek Emitt 2015 turizm fuarı için Sapanca Belediyesi öncülüğünde yapılan çalışmalar tamamlandı.

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer’in talimatıyla başlatılan çalışmalar neticesinde Sapanca adına bir ilk gerçekleştirilecek ve Tüyap Fuar Merkezinde 22-25 Ocak tarihleri arasında 5.nolu salonda ziyaretçilere Sapanca tanıtılacak.

Sapanca’nın marka bir şehir olması için Turizme önem verdiklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; “Göreve gelirken Sapanca’da Turizmin önünü açacağız. Turizmin yükselmesi için her türlü teşviki yapacağız ve destek olacağız demiştik. Sapanca Sakarya’nın misafir odasıdır. Bu yıl ilk defa ilçemizi kapsamlı olarak Emitt Turizm Fuarında temsil edeceğiz. Fuarı ziyaret edecek misafirlere verilmek üzere ilçenin doğal ve tarihi güzellikleri ile turizm yönünün, tesislerinin yer aldığı birde tanıtım kitapçığı yaptırdık. İlk defa Sapanca adına yapılan bu çalışmanın başında olan Kent Konseyi Başkanı Kenan Hürel ve Belediye Başkan Yardımcımız Osman Gür’e de Sapanca adına teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımının yapılacağı Tüyap Fuar Merkezi 5.nolu salonda yer alacak standımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.


Bu haber 1218 kez görüntülendi