• Sapanca

Erzincanlı Öğrenciler Sapanca’yı Gezdi


İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Sapanca’ya gelen 133 öğrenci 7 öğretmen misafir edildi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 180 günlük eylem planı kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ndeki 21 ilden 15 yaş ve altı okul çağındaki 50 bin öğrencinin yurdun çeşitli şehirlerini ziyaret etmesi sağlanıyor.

 

Sapanca’ da bulunan tarihi ve turistik yerleri gezen öğrencilere Sapanca sahilinde bulunan bir restaurantta ağırlanarak akşam yemeği verildi. Programa Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Şube Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere Sapanca Belediyesi tarafından hazırlanan ilçe tanıtım kitapçığı dağıtıldı. İller arası kardeşlik köprüsü kurulmasının, kardeşlik ruhunun geliştirilmesinin, çocukların terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının, kardeşlik ve huzura katkı sunulmasının, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği proje kapsamında, Erzincan’dan Sakarya’ya gelen öğrenciler; Sapanca'daki tarihi ve turistik yerleri gezdikten sonra Sapanca’dan ayrıldı.


Bu haber 1227 kez görüntülendi