• Sapanca

Eyüp Belediyesi Sapanca’ya Hayran kaldı


Eyüp Belediyesi Ar-Ge yetkilileri Sapanca İlçesinde bir gezi programı düzenledi. Sapanca Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret dağ eteklerindeki gezi ile son buldu.

Sapanca Belediye Başkanı Doç Dr. Aydın Yılmazer’in ödül alan Sanat Sokağı ile ilgili görüşlerini ve aşamalarını Belediye Koordinatörü Kenan Hürel misafirlerle paylaştı. Hürel, Başkan Yılmazer’in ilçeye değer katan diğer vizyon projeleri hakkında da bilgiler aktardı.   Hürel “Sapanca Sanat Sokağı; sanat çalışmalarının açık havada sergilenmesini sağlayan panolarla donatılan, aynı zamanda bayanların yöresel el emeklerinin de sergileneceği bir yapıda tasarlanmış durumda. Sapanca yöresine ait hem sanatsal hem de tarihsel dokudan eserlerle zenginleştirdi. Sanat Sokağımız, ilçeye gelenler için yeni bir estetik ve görsel alan niteliğindeki yapısıyla da yerli ve yabancı turistlerin gözde mekânları olmuş durumda” dedi.

İlçenin sahip olduğu eşsiz güzelliklerin keşfedilmesi, her geçen gün daha çok turiste hitap ederek, Sapanca Belediyesi’nin marka projelere imza atmaya devam edeceği aktarıldı.

Eyüp Belediyesi Ar-Ge yetkilileri, ödül alan Sapanca Sanat Sokağını yerinde gelip görmek ve yapım aşamaları hakkında bilgi almak için geldiklerini aktardılar. Bulunduğu konum itibariyle Sapanca’ya hayran kalan yetkililer, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’in ilçeye kazandırmış olduğu diğer projeleri de ziyaret ederek bilgi aldılar.


Bu haber 1375 kez görüntülendi