HACIMERCAN SPOR TESİSLERİ ALANI HAZIRLANDI VE ETRAFI AĞAÇLANDIRILACAK

Sapanca Belediyesi tarafından, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ nin katkılarıyla Hacımercan Mahallesi ve Sapanca’ ya kazandırılacak olan Hacımercan Spor Tesisleri alanı, son yapılan zemin tesviyesi, tribün ve park alanlarının düzenlenmesiyle tesis ekipmanlarının montajına hazır hale getirildi.

Toplam olarak 12.292 metrekarelik bir alana kurulacak olan Hacımercan Spor Tesisleri’ nde, belirlenen spor sahaları alanlarının etrafı, tribün ve park alanlarının etrafı çok yoğun bir şekilde ağaçlandırma çalışmasıyla tanzim edilecek.

Hacımercan Spor Tesisleri alanının, daha sonraki aşamalardaki teknik düzenlemelere çok kısa sürede  uygun hale getirildiğini vurgulayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, tamamlandığında Hacımercan Mahallesi ile genelde Sapanca’ nın örnek gösterilecek dev bir spor tesisine kavuşacağını belirterek, spor tesislerindeki altyapı çalışmalarına büyk ve önemli katkılarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ na da içten teşekkürlerini sundu.