• Sapanca

Halkın Arasında Gezen Bir Belediye Başkanı


Adapazarı otobüs durağından halk otobüsüne binen Yılmazer, vatandaşlarla birlikte yolculuk yaptı.

Belediye Başkanı Yılmazer’i karşılarında görerek kısa bir süre şaşkınlık yaşasalar da, daha sonra dertlerini anlatma fırsatı bulan vatandaşlara Başkan Yılmazer; ”Sizleri dinlemeye geldim, siz anlatın, ben not alayım” dedi.

Yolculuk sırasında hem hal hatır soran hem de dert dinleyen Yılmazer; “Biz göreve gelmeden önce halkımıza hizmetkâr olmaya geliyorum, halkın arasında gezen bir belediye başkanı olacağım demiştim. Vatandaşlarımızla daima diyalog içerisindeyim. Halkımızın görüşlerine önem veriyorum. Bugün de halk otobüsüyle yolculuk ettiğim vatandaşlarımızın çalışmalarımız ile ilgili düşüncelerini, sıkıntılarını dinledim. Kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi anlattım. Halkımızla büyük hizmet yolculuğumuz devam edecek” dedi.

Yolculuk eden vatandaşlar ise Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in ortaya koyduğu hizmet çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilçelerinde yapılan çalışmalar neticesinde mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Yılmazer’e teşekkür ettiler.

Başkan olduğu günden bu güne kadar bulduğu her fırsatta ve mesai gözetmeden halkla iç içe olan Yılmazer’in bu tavrı; Sapanca halkı tarafından büyük memnuniyet oluşturuyor.


Bu haber 1248 kez görüntülendi