• Sapanca

Yağışlı

Haziran 2018 Belediye Meclisi Toplanıyor

Belediye meclisi 1 Haziran 2018 Perşembe günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ,

G Ü N D E M

1. 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 16. Maddesine istinaden ilan ve reklam vergisinin 2 eşit taksitle ödenmesine ilişkin konunun görüşülmesi.

2. Göl Mahallesi 239 ada 1 parselede bulunan yolun kaldırılmasına yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.

3. Tepebaşı Mahallesi 532 parselde 7 metrelik yol planlanmasına yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.

4. Sakarya Büyükşehir Belediyesince 12.05.2014 tarihinde onaylanan Sapanca Merkez 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve 09.06.2014 tarihinde onaylanan Ünlüce-Kuruçeşme Mahalleleri 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nda Plan Notlarına “Uygulama İmar Planında TAKS/KAKS belirtilen imar adalarında Emsal değerinin ve çekme mesafelerinin aşılmaması, TAKS’ın %40’ı geçmemesi şartıyla taban alan değerini 0,05 kadar arttırmaya Belediyesi yetkilidir.” hükmünün eklenmesine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.

5. Belediyemize ait 1905 nolu parselin 400 m2’lik bölümünün, yeni yapılacak Toplum Sağlığı Binası’nın faaliyete geçtiğinde belediyemize tahsis edilmesi şartı ile, İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.

6. Mahmudiye Mahallesi, 76 parselde 7 metrelik yol planlanmasına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.

7. Yanık Mahallesi sınırları içerisinde G24D091B paftasında yer alan alanda doğalgaz bölge regülatörünün planlanmasına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.

8. Rüstempaşa Mahallesi, 31 ada, 113 nolu parselde bulunan Eğitim Tesis Alanının bir kısmının, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Rüstempaşa Mahallesi, 23 ada, 7 ve 8 nolu parseller ile bir kısmı tescil harici alana ve Mülkiyeti Sapanca Belediyesine ait Gazipaşa Mahallesi 69 ada, 155 nolu parsele taşınması ile Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi ve Güldibi Mahallesinden geçen Nato Boru hattının kuzey ve güneyinde bulunan yeşil bantların kaydırılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.

Bu haber 166 kez görüntülendi