İFTAR ÇADIRI’NDAN KUTSAL HİZMET

Sapanca belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda kurulan İftar Çadırı bu yıl da hizmet vermeye devam ediyor. Belediye Merkez Binası arakasındaki bahçede konuşlandırılan İftar Çadırı’nda her gün 5 çeşit yemek ikramı yapılıyor. Yaklaşık olarak 1000 kişilik yemeğin verildiği Sapanca Belediyesi İftar Çadırı’na hayırseverler de katkılarda bulunuyor.

Gerek İftar Çadırı’nda kurulu masalarda iftarını yapan vatandaşlar gerek se kaplarıyla İftar Çadırı’ndan yemek alan vatandaşlar için kutsal bir hizmetin yerine getirildiğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, birçok belediyenin İftar Çadırı organizasyonuyla yarışır düzeyde bir hizmet verildiğini ve kutsal Ramazan Ayı’nın ruhuna İftar Çadırı aracılığıyla hizmet vermekten çok bahtiyar olduklarını dile getirdi ve her akşam yemeklerin hazırlanmasında büyük emekleri bulunan Sosyal İşler Müdürlüğü, hayırseverler ile İftar Çadırı görevlilerine teşekkür etti.

Bu haber 1971 kez görüntülendi