İş adamından Sapanca’ya cami

Sapanca İlçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından cami yapılması için çalışma başlatıldı.

Gazipaşa Mahallesi Akbaş Sokak’ta bulunan mescit yıkılarak 1485 m2’lik arsa üzerine 763 m2 kapalı alanlı cami yaptırılmasına ilişkin protokol imzalandı. Belediye ve ilçe müftülüğüne duyarlı davranışları ve yardımları için teşekkür eden iş adamı caminin adının Katar’ın Başkenti “El Doha” olmasını ricasında bulundu. Cami inşaatının yapımını üstlenen iş adımına teşekkür eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Cami projesinin gerçekleşeceği bölgede ufak bir mescit vardı. Belediye ekiplerimiz tarafından bu mescidin yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Daha sonra ise hayırsever iş adamının girişimiyle mahallemize çok güzel bir cami kazandırılmış olacak. Kendisine ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza duyarlılıkları sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 1992 kez görüntülendi