• Sapanca

KIRKPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI


Sapanca’da aylardır hummalı bir faaliyet içerinde bütün parklar, açık alanlar ve belediye alanları olmak üzere tüm kamu kurumlarına tahsisli alanlarda gerek bitki ekimleri gerekse peyzaj düzenlemeleri ile takdir toplayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şimdi de Kırkpınar Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi Bahçesi’ne el attı.

Aile Salığı Merkezi girişinde yer alan bahçede bitki ekim işlerini devam ettiren ekipler, merkezin arka kısmında yer alan bahçeyi de düzenleme çalışmalarına başlıyor. İlçede belediye binaları dışında diğer kurumlara ait alanlarda da yoğun bir tempoda peyzaj çalışmalarına devam eden Park ve bahçeler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışmalarla belediyenin varlığını ilçenin her kesiminde güçlü olarak hissettiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi veren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçenin tamamında yapılan çalışmalarla zengin bir doğa yapısına sahip olan Sapanca’nın daha da geliştirildiğini ve ilçenin her noktasında bitki ekim ve peyzaj çalışmalarıyla tüm kurumlara katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti.


Bu haber 1467 kez görüntülendi