• Sapanca

Karneler Başkan Yılmazer’den


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Anadolu Sağlık Lisesi karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.

Törene Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü ve öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Başkan Yılmazer, 2017-2018 yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilere “Değerli arkadaşlar çok güzel bir ortamda, çok değerli öğretmenlerimizle bu vatanın evlatları olarak geleceğimizi sizlere teslim edeceğiz. Hem eğitsel bağlamda hem de sağlıksal anlamda gerçekten önemli bir misyon, önemli bir görev üstleneceksiniz. Baktığımda hepiniz cıvıl cıvıl, geleceğe pozitif bakan evlatlarsınız. Güzel bir dönem geçirdiniz, başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Her birinizin de yükseköğretimde, farklı kategorilerde olabilecek, kazanabilecek güç ve potansiyelde olduğunuzu da samimiyetimle söylüyorum. Tek faktör var isteyeceksiniz ve istediğinizi de davranışınızla sürdürülebilir şekilde hayata geçireceksiniz. Önümüzdeki dönem içerisinde eksik olduğunuz noktaları görerek öğretmenlerinizle paylaşarak lise döneminizi güzel bir eğitim yılı olarak geçirmenizi diliyorum.

Belediye olarak sizleri ilgilendiren ve önemsiyeceğiniz Gençlik Meclisi projemiz var, oluşturmak istediğimiz proje ile gençlerimizle ilgili sorunları yerel idare olarak hep birlikte çözmek için hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Bizden sonra bu makamları, bu koltukları sizler dolduracaksınız. Önemli olan bu koltukları dolduran insanların vatanını sevmek, bayrağını sevmek, milletini sevmek, dinini sevmek, asla ve asla vatan haini olmayacaksınız, vatanını seven ecdadımıza yakışan bir Türk ferdi olmamız gerekiyor. Değerli arkadaşlar, hepinize teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

Anadolu Sağlık Lisesi Müdürü Zafer Levent Soyhan, okula yaptığı maddi manevi desteklerden dolayı Başkan Yılmazer’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Yılmazer derece almış öğrencilere karnelerini verip hatıra fotoğrafı çektirdi.
 


Bu haber 1132 kez görüntülendi