• Sapanca

Kasım Ayı Belediye Meclisi Toplanıyor


Belediye meclisi 3 Kasım 2017 Cuma günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 15 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

 

Gündem Maddeleri:

1-    2018 Mali Yılı Bütçesine ilişkin Plan Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.
2-    2018 Mali Yılı Ücret Tarifelerine ilişkin Plan Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.
3-    İlçemiz Kırkpınar Hasanpaşa ve Mahmudiye Mahalleleri arasında yapılması planlanan Teleferik Tesisi için Belediyemiz Şirketi olan SAPAŞ Turizm Gıda İnş. San. ve  Tic. A.Ş  ile her türlü iş ve işlemlerin yapılması konusunda, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 38. Maddesinin “g” fıkrası gereğince,  Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
4-    Mülkiyeti Belediyemize ait olan Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi, Şosealtı Mevkii 2166 parsel içinde bulunan binanın zemin katında 360 m2 iş yerinin 10 yıllığına kiralanabilmesi konusunda 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin “e” fıkrası gereğince , Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun  görüşülmesi.
5-    D.S.İ. Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından ilçemiz sınırları içindeki “Keçi Deresi, Kurtköy Deresi, Mahmudiye Deresi ve Sarp Derelerinin” taşkın koruma ve ıslah projeleri ile kamulaştırma işlemlerinde kullanılmak üzere 4650 sayılı kanun ile değişik 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 5. Maddesi uyarınca kamu yararına ıslah edilmesinde iş ve işlemlerin yürütülmesi için Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.
6-    İlçemiz Çayiçi Mahallesi, 142 ada 80 parselde bulunan “Konut Alanı” Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.09.2017 tarih ve 8/519 sayılı kararına uygun olarak  “Bakım Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu Alanı” olarak planlanmasına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
7-    İlçemiz Göl Mahallesinde yeni yapılan parka isim verilmesinin görüşülmesi.
8-    Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.


Bu haber 1292 kez görüntülendi