• Sapanca

Kültür Müdürlügü Kursiyerlerinden Sergi


Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursiyerlerinin yapmış olduğu çalışmalar Sapanca Güral Otelde sergilendi.

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Kültür Merkezleri ve Bilgi ve Kültür evlerinde gerçekleştirilen filografi, 3 boyutlu resim, seramik, resim, kokulu taş kursiyerlerinin yapmış olduğu çalışmalar Sapanca Güral Otelde 1 hafta boyunca sergilendi.

Güral Otelde konaklayan yerli ve yabancı turistlerin ziyaretçi akınına uğrayan sergi Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve İlçe Protokolü tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

İlçe genelinde gerçekleşen 23 kursun yıl sonunda daha kapsamlı bir şekilde sergileneceğini belirten, Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şafak Başoğlu ‘’Güral Otelde açmış olduğumuz 5 kursun sergisine, yerli ve yabancı misafir ziyaret edip, yoğun ilgi gördü. Kültür Müdürlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz İlçe genelinde toplamda 23 kursumuzun dönem sonunda çok daha kapsamlı bir sergisini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Güral Sapanca Müdürü Tezcan Özdemir ‘ e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi ’’dedi.


Bu haber 1420 kez görüntülendi