• Sapanca

Kurtköy Garajı Artık Park ve Bahçeler Müdürlüğü


Eski garaj artık atıl kalmayacak…

Eski Kurtköy Belediyesi’nin Teknik İşler bazındaki hizmetlerinin sürdürülmesi için kullanılan eski garaj, artık Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kullanımında ve  hizmet üretmek için bir üs haline getirildi. Tamamen elden geçirilerek, bürolar ve depo bölümleri inşa edilen eski garajda, ağırlıklı olarak, Sapanca’nın batı kesiminde yer alan Yanık, Kurtköy ve Kırkpınar mahallelerine daha etkin hizmetler götürülecek.

Muhtarlar ve mahalle sakinleri durumdan memnun…

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, kapasitesi arttırılarak hizmete hazır hale getirilen garajın eski günlerdeki gibi hizmet yükünü çekecek bir mekan olarak hazırlanması, be kesimde yer alan mahalle sakinleri ve muhtarları da memnun etti.

Mahallelere daha rahat hizmet ulaşacak…

Sapanca İlçesi’nin batı kesimindeki mahallelere de yeterli hizmet götürme düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer,  eski garajı düzenleyerek, ilgili mekanı hizmet dışı kalmaktan kurtardıklarını ve bu sayede batı kesim mahallelere de hizmet bağlamında daha rahat ulaşacaklarını ifade ederek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne tahsis edilen yeni yerin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Bu haber 1887 kez görüntülendi