• Sapanca

Kurtköy Naval Deresi’nde Memnun Eden Çalışma


Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yapımını yürüttüğü Kurtköy Naval Deresi tadilat çalışması tamamlandı.

 

Yoğun yağmur ve kar yağışlarının ardından yaşanan olumsuzlukların sona ermesi, vatandaşların huzur ve refahı için Kurtköy Naval Deresi’ndeki çalışmalar son buldu. Yağışların ardından oluşabilecek tehlikeye karşı önlemlerin alındığı Naval Deresi’nde bir dizi çalışmalarda bulunan Sapanca Belediye Koordinatörü Kenan Hürel “Uzun yıllardır, dere etrafında oturanların yaşadıkları sıkıntılar yapılan çalışma ile son buldu. Naval Deresi tadilatında 130 metre beton, 2 ton demir kullanıldı. Perde duvardan açık kanal yapılarak iki noktadan araçların ve yayaların geçişi için köprü yapıldı ve yaşanan olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için önlemler alınmış oldu” dedi.

 

Mahalle sakinleri, mahalledeki soruna duyarsız kalmayarak, talep ettikleri hizmete öncelik veren getiren, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiler.

 

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sel ve taşkın gibi tehlikelerin önlenmesi için bu tip çalışmalarına kış ayına girmeden önce hız verdiler.

 

 


Bu haber 1757 kez görüntülendi