• Sapanca

MAHMUDİYE DEREBOYU CADDESİ ELDEN GEÇİRİLİYOR


Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği ekipleri Mahmudiye Dereboyu Caddesi’ni tamamen elden geçirerek, tol tabanında ve yol kenarlarında bulunan aksaklıkları gideriyor. Aşırı yağış alan günlerden sonra yol üzerindeki meydana gelen yapay kasis ve çukurları tesviye ederek, yol tabanının her kesimini ortak bir koda getiren çalışmalarını sürdüren ekipler, Dereboyu Caddesi’nde trafik yoğunluğunu karşılayabilecek bir formda düzenliyor.

Dereboyu caddesi boyunca öncelikli soğulk asfalt çalışmasıyla teçhiz edileceğini belirten ekipler, yer yer daralmaların meydana geldiği güzergahı yeterli genişliğe kavuşturmayı da ihmal etmiyorlar.

Yaklaşan bayram günlerinde dışarıdan gelenlerin sıklıkla tercih edeceği güzergahlardan biri olan Mahmudiye Dereboyu Caddesi boyunca tüm aksaklıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Mahmudiye Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki düzenlemeler sayesinde ilçeye gelecek ziyaretçileri daha ferah bir güzergahın beklediğini belirtti.


Bu haber 1280 kez görüntülendi