Mahalli At Yarışları Temmuz da

Sapanca Belediyesi ve Sapanca At Yetiştiricileri, At Sporu ve Turizm Derneği tarafından düzenlenmekte olan, Mahalli At Yarışları'nın 7.si, 28 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Aynı gün, ayrıca minder güreşlerinin de yapılacağı bilgisi verildi.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve SAYDER Yön. Kurulu Başkanı Cengiz Emil, 7 yıldır her konuda desteklerini esirgemeyen Türkiye Jokey Kulübü’ne ve diğer kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ettiklerini ilettiler.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’da spora verilen öneme değindi. Sapanca için hassasiyetlerinin övgüye değer bulunduğunu ifade ederek, ülkemizin tüm atçılık camiasını Sapanca SAYDER 7.Mahalli At Yarışları'na davet etmekten gurur duyduğunun altını çizdi.

Bu haber 1959 kez görüntülendi