Mahmudiye’de Dere Islah Çalışması

Sapanca Belediyesi tarafından Mahmudiye Mahallesi Dere yatağı temizleme ve ıslah çalışmasına başlandı.

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan, Mahmudiye Dere yatağı temizleme çalışması ile bölge, hem görüntü kirliliğinden kurtulacak hem de sel ve su baskınlarına karşı korunmuş olacak. Dere içerisinde yapımı süren temizleme ve çevre düzenlemesinin ardından, Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün yapacağı ıslah çalışmasıyla Mahmudiye Dere’si yeni görünüme kavuşacak.

Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın; dere yataklarının temiz tutulması ve görüntü kirliliği oluşmaması ve dere yatağı çevresindeki konutların sel ve su baskınlarından mağdur olmamaları için vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu.