Mardin ve Kocaeli Kent Konseyi Sapanca Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Mardin ve Kocaeli Kent Konseyi Başkan ve yönetim üyeleri Sapanca’da bir takım ziyarette bulundu.

Mardin Kent Konseyi heyeti içerisinde Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hatip Özer, Mardin Süryani Metropoliti ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Saliba Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Hocaoğlu, Varım Öztürk yer aldı. Kocaeli Kent Konseyi’nde ise Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay ve yönetim kurulu üyeleri Nesrin Atar ve Bediha Eriva yer aldı. Heyet Sapanca sahilinde bulunan Sanat Sokağı’nda ve Kurtköy Mahallesinde bulunan Mikro Hes’de incelemelerde bulundu. Heyete Sapanca Kent Konseyi Başkanı Kenan Hürel eşlik etti. Ardından Heyet Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmazer, teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.