Nailiye’nin 50 Yıllık Hayali Gerçek Oldu

Sapanca Nailiye Mahallesi’nde başlatılan yol genişletme çalışmaları nedeniyle vatandaşlar Sapanca Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sapanca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Nailiye Mahallesi Elma Sokakta genişletme ve beton serme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında yollar tesviye edilerek 1200 m2 beton yol yapıldı. Çalışmalarla sürekli bozulan ve adeta delik deşik olan yollar yerini, uzun ömürlü, bozulmayan beton yollara bıraktı.

Çalışmaların gerçekleştiği Elma Sokak'ta ikamet Zeki Demir, belediyenin sokaklarında gerçekleştirdiği çalışmadan dolayı memnuniyeti dile getirerek "Yürütülen bu çalışma ile çamura basmadan evimize girebileceğiz. Mahalle sakinlerinin 50 yıllık hayali gerçek oldu. Bu hizmetin geçekleşmesinde emeği geçenlere başta belediye başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyorum" dedi.