• Sapanca

Nurten Yılmazer, Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisini Ağırladı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in eşi Nurten Yılmazer, Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni ağırladı.

Nurten Yılmazer, Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu programda Nurten Yılmazer; “Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisinin kurulmasının, Sapanca’mız ve hanımlar adına çok faydalı olacağına inanıyorum. Kadınlar bir toplumun baş tacıdır. Kadın Meclisi, olarak yaptığınız çalışmaları bir bayan olarak destekliyorum. Kadının dezavantajlı konumundan kurtarılması, daha yüksek oranda temsil edilmesi ve daha iyi eğitim alabilmesi için gereken tüm çabayı sizinle birlikte vermeye hazırım” dedi.

Toplantıda Yılmazer ve meclis üyeleri hoş sohbet edip kadınların, çocukların ve Sapanca’nın geleceği için yapılabilecek olan konuları ele alıp istişarede bulunuldu. Sapanca Kent Konseyi Meclis Başkanı Hatice Sever; “Bizi bu güzel ortamda ağırladığınız için teşekkür ederiz. Biz kadınlar olarak Sapanca’nın, kadınların ve çocukların daha ön planda olması, kadının önemini, nelere yapabileceğini göstermek için bu mecliste görev aldık. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.


Bu haber 1356 kez görüntülendi