• Sapanca

OLGUNLAR TURNUVASI ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU


Sapanca Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlen Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası'nda Genç Olgunlar kategorisinden Güldibi Gençlik, Olgunlar kategorisinde ise Şirinspor şampiyon oldu.

Sapanca Belediyesi 4. Olgunlar Turnuvası 21 Ağustos akşamı oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Olgunlar kategorisinde Efsane Güldibi'ni penaltı atışları sonrası eleyen Şirinspor şampiyon olurken Genç Olgunlar kategorisinde ise Güldibi 91'i, 6-0 mağlup eden Güldibi Gençlik şampiyonluk kupasını kaldıran ekip oldu.

Genç Olgunlar finali öncesi Güldibi Gençlik ve Güldibi 91 takımları sahaya 2 farklı pankartla çıktı. "#iyikivarsınEren" ve "2 takım tek şampiyon Güldibi" yazılı pankartlar vatandaşlar tarafından yakta alkışlandı.

Turnuvada emeği geçen tüm belediye çalışanları, kurum ve kuruluş çalışanları ile turnuva katılımcılarına teşekkür eden Başkan Yılmazer, belediye olarak turnuvanın bundan sonraki yıllarda da devam etmesi arzusunda olduklarını söyledi. Sporun, hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğuna dikkat çeken Yılmazer, göreve geldikleri gün itibariyle her branştaki sportif çalışmalara destek sağladıklarını, yeni alanlar, tesisler kazandırdıklarını kaydetti.

Yılmazer, konuşmasının sonunda ise tüm takımları gelecek yıl düzenlenecek olan 5. Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası'na katılmaya davet etti.

ŞAMPİYONLAR

Genç Olgunlar kategorisinde birinci olan Güldibi Gençlik'e kupası Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer tarafından, Olgunlar kategorisinde birinci olan Şirinspor'a ise kupası Belediye Spor Müdürü Hakan Köksöken tarafından takdim edildi.

İKİNCİLER

Genç Olgunlar kategorisinde ikinci olan Güldibi 91'e kupası Belediye Başkan Yardımcısı İsa Sezer, Olgunlar kategorisinde ikinci olan Efsane Güldibi'ne kupası Sapanca Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Balkaya tarafından takdim edildi.

EN CENTİLMEN TAKIMLAR

Turnuvada Olgunlar kategorisinde Ucuzmama.com ve 15 Temmuz Gaziler Gücü, Genç Olgunlar kategorisinde ise Fevziyegücü en centilmen takımlar oldu. Centilmen takımların kupaları Sapanca Müftüsü Faruk Çelik ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alcan tarafından takdim edildi.

GOL KRALLARI

Olgunlar kategorisinde Vahdet Elektrik oyuncusu İsa Çiçek, Genç Olgunlar kategorisinde ise Güldibi Gençlik oyuncusu Cihat Özkılıç turnuvanın en çok gol atan isimleri oldu. Gol krallarının kupaları Belediye Meclis Üyesi Cengiz Emil ve Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz tarafından takdim edildi.

EN İYİ KALECİ

Turnuvanın en iyi kalecileri ise Olgunlar kategorisinde Fatih Akbaş, Genç Olgunlar kategorisinde ise Hüseyin Fındık oldu. Kalecilerin kupaları Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özcan Özen ve Muhtarlar Derneği Başkanı Tolunay Kösemen tarafından takdim edildi.


Bu haber 1175 kez görüntülendi