• Sapanca

Olgunlar Futbol Turnuvası Başlıyor


Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğünün Geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Olgunlar Futbol Turnuvası başlıyor.


Sapanca Belediyesi 4. Olgunlar Futbol Turnuvası Sapanca Belediyesine ait Yüzevler Spor Kompleksinde Genç Olgunlar, Olgunlar ve Tecrübeli olgunlar olarak 3 kategoride oynanacaktır. Genç olgunlarda 1992-1982 doğum tarihi arası, olgunlarda 1981-1971 doğum tarihi arası ve tecrübeli olgunlarda 1970 doğum tarihi ve üzeri sporcular mücadele edecek. 14 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar takımların başvuruları Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğüne yapılacak.


Sapanca Belediyesi Geleneksel 4.Olgunlar Turnuvası’na katılacak tüm takımlara şimdiden başarı dileklerini sunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, üç yıldan bu yana düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası’yla her yıl, ilçe ve ilçe dışından katılımcı takımların sayısının artmasıyla, turnuvanın olgun bir organizasyonla da gerçekleştirilmesinin önemine değinen Başkan Yılmazer, Sapanca’yı olgunlar turnuvası yoluyla sportif anlamda da bir marka haline getirme uğraşında olduklarını ifade etti.

Sapanca Belediyesi Göl Mahallesi Spor Kompleksi Sahası’nda oynanacak maçlar için müracaatlar için son tarih 15 Temmuz 2017 olduğu belirtildi.


Bu haber 2400 kez görüntülendi