• Sapanca

Prestij Kazandıracak Proje Start Aldı


Sapanca Belediyesi, ilçenin önemli caddelerinden olan Vehbi Bey Caddesi, Çarşı içi Caddesi, Karaoğlanoğlu Caddesi ve Atatürk Caddelerini yenileyerek halkın hizmetine sunmak için hazırladıkları projenin startını verdi.

Sapanca ilçesinin önemli caddelerinden olan Vehbi Bey Caddesi, Çarşı içi Caddesi, Karaoğlanoğlu Caddeleriyle, Atatürk Caddesi’nin düzenleme projesi kapsamında cadde boyunca kaldırım düzenlemesinin yanı sıra, araçların park etme sorunu çözüme kavuşurken, trafik akışını rahatlatacak planlamaların yapıldığı aktarıldı. Yapımına başlanan projede kaldırım ve yol bağlantılarının yenilenmesi, engelliler için özel sarı kabartmalı yürüme alanları, modern mimariye sahip aydınlatmalar da mevcut bulunuyor.

Çalışmaları yerinde yerinde inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; Vehbi Bey Caddesi, Atatürk Caddesi’nin çarşı içinden emniyet kavşağına kadar olan bölümü tek yön olacağını, Karaoğlanoğlu Caddesi’nden Ziraat Bankası’na kadar çift yön trafik, çift ve tek taraflı park yerlerinin mevcut olacağını, düzenlenecek yol kenarlarında 120 araçlık park alanının yanı sıra görme engelli vatandaşlarımız için sarı özel şeritli yollarında  mevcut olacağını belirtti.


Bu haber 1182 kez görüntülendi