SAFOD Başkan Yılmazer’i Ziyaret Etti

İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflamak üzere Sapanca’da çalışmalarını yapan Sapanca Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Kadir Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

Sapanca’nın doğal ve kültürel zenginliklerini fotoğraflayarak ölümsüzleştiren SAFOD üyeleri, ilçenin tabiat güzellikleri ve derneğin çalışmaları hakkında Yılmazer’e bilgiler verip kentin turizm potansiyelinin arttırılması için fikirlerini paylaşarak, sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler.

Sapanca Fotoğrafçılar Derneği (SAFOD) Başkan ve üyelerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmazer; “Dernek olarak yaptığınız özverili çalışmalarla Sapanca’nın sanat dünyasına katkı sağlamaktasınız. Sapanca Belediyesi olarak sizlerin yapacağı çalışmalarda destek olacağız” dedi.