SAPANCA BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI START ALIYOR

Sapanca Belediyesi’nin her yıl sporla ilgilenmek isteyen genç nüfusu, sporun çeşitli branşlarına yönlendirmek amacıyla başlattığı yaz Spor Okulları bu yıl da katılımcı sporcu adaylarıyla ilgi çekecek.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Sapanca Spor Müdürlüğü’nün katkıda bulunduğu ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda çalışmalar 11 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak. Masa Tenisi, Güreş, Tenis, Badminton, Voleybol, Futbol, Basketbol, Karate ve Kickboks dallarında düzenlenecek olan yaz Spor Okulları’na müracaatlar Sapanca Belediyesi Beyaz Masa’ya, 17 Haziran 2016 tarihine kadar yapılabilecek.

Her yıl düzenledikleri Yaz Spor Okulları’nın organizasyonu bağlamında, ilçedeki bütün eğitim kurumlarına Belediye Spor Müdürlüğü tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla duyuruların yapıldığını belirten Başkan Yılmazer, Yaz Spor Okulları’na katkıda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Bu haber 2051 kez görüntülendi