SAPANCA BELEDİYESİ’NDEN CENAZELER İÇİN KLİMALI TABUT

Sapanca Belediyesi tarafından bir hayırseverin  de katkıda bulunduğu iki adet klimalı tabut, Sakarya B. Şehir bünyesinde bulunan Sapanca Mezarlıklar Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Aynı günlerde vefatların yaşanmasıyla ve özellikle sıcak havalarda bütük zahmetler yaşayan cenaze sahipleri düşünülerek Mezarlıklar Müdürlüğü’ne tahsis edilen klimalı tabutlar sayesinde, bu konuda güçlükler artık yaşanamayacak.

Sapanca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün girişimleriyle ilçeye kazandırılan klimalı tabutların çok makbul bir hizmet olduğunu belirten vatandaşlar, Sapanca Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı klimalı tabutlar için ilgili hayırsever vatandaşa ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür ettiler.