• Sapanca

SAPANCA EL SANATLARI FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR


Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü 1.El Sanatları Festivaline hazırlanıyor.

20-23 Temmuz tarihleri arasında 4 gün olarak Kırkpınar Futbol Sahasında 150 stand oluşumuyla açılması planlanan festivalde Gümüş işleme, Ahşap oyuncak yapımı, İpek dokumacılığı, Filografi, Resim, Ahşap boyama, Seramik, Cam sanatı, Kaligrafi, 3 boyutlu resim, deri işçiliği, Taş baskısı, Takı sanatı, Dikiş, Nakış gibi geleneksel el sanatlarına kadar bir çok ürün ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Şehir dışından birçok kişinin stand almak için iletişim kurduğunu ve yoğun talep olduğunu belirten Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şafak Başoğlu; “Sapanca Belediyesi olarak ilkini gerçekleştireceğimiz 1.El Sanatları Festivaline şehir dışından birçok başvuru alıyoruz, festivale olan yoğun ilgi bizleri memnun ediyor. 150 stand ile birçok sanat ürünü festivalimizde sergilenecek ve mini konserler vererek ziyaretçilere keyifli anlar yaşatmayı planlıyoruz. Temmuz ayında tüm halkımızı şimdiden festivale davet ediyoruz.” dedi.

Başvurular kapanmıltır

 

HESAP BİLGİLERİ 

SAPAŞ TURİZM GIDA İNŞ SAN TİC Ziraat Hesap Şube Kodu : 565  Hesap no: 68624370-5001 IBAN : TR400001000565686243705001

Ödeme yapan firmalar açıklama kısmına satın almak isteği standın nosunu ve firma ismini belirterek dekontu sapancaelsanatlari@gmail.com adresine mail atmaları gerekmektedir. 

BÜYÜK BOYUT PLAN İÇİN TIKLAYINIZ

 


Bu haber 2031 kez görüntülendi