• Sapanca

SAPANCALI KICKBOKS’ÇULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA…


İlçemizde Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Belediye başkanlığı tarafından düzenlenen ve Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarda bulunduğu Sapanca Minder ve Ring Sporları Merkezi’nden 15 kickboks sporcusu, antrenörleri Serkan Yılmazer’in hazırlamasıyla,  14-22 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Kickboks Federasyonu’nun resmi faaliyet programındaki Türkiye Şampiyonası Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Daha önceki tarihlerde, kilolarına göre il seçme müsabakalarında başarılı olan Sapancalı kickboksçuların, şampiyonada önemli dereceler elde etmeleri bekleniyor.

Kickboks Türkiye Şampiyonası’na katılacak tüm sporculara başarılar dileyen Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Minder ve Ring Sporları Merkezi’nden Türkiye Şampiyonası’na 15 sporcuyla katılacak olmalarının haklı gururunu yaşadıklarını ve ilçe genelinde tüm spor branşlarına katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kilolarına göre şampiyonaya katılmaya hak kazanan Sapancalı sporcular şu isimlerden oluşuyor :

28 Kg. Ahmet Faruk Yıldırım
32 Kg. Zeynep Ecre Bostancı
37 Kg. Rüzgar Adıyaman
42 Kg. Halit Eker
42 Kg. Mustafa Karayakalıoğlu
42 Kg. Mehdi Eren Akdoğan
46 Kg. Afra Adıyaman
47 Kg. Harun Çiçek
47 Kg. Kerem Dönmez
47 Kg. Miraç Havle Özdemir
50 Kg. Elif Beyza Yıldırım
50 Kg. Beyza Yıldırım
52 Kg. Yiğit Burak Bostancı
60 Kg. Ceyda Kılıç
69 Kg. Doğukan Kandil


Bu haber 1861 kez görüntülendi