SIRA KIRMA SOKAK’A GELDİ

Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği tarafından ilçe genelinde elden geçirilen ve yeni baştan düzenlenen sokaklarda sıra, Rüstempaşa Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Kırma Sokak’a geldi.

Kırma Sokak Parke Taşı Örümü’ne Hazır

Kırma Sokak’ta kaldırım ve perde duvar çalışmalarını tamamlayan Fen İşeri Müdürlüğü ekiplerinden sonra sokağa giren Yol İşleri Şefliği ekipleri sokak tabanını, parke taşıyla örülecek bir duruma getirdi.

Başkan Yılmazer : ‘’Her Sokağa Girilecek’’

Bir süre Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in ‘’Her Sokağa Girilecek’ sloganıyla yapılan planlamayla Kırma Sokak çalışmalarını başlatan ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı’ndan önce sokağın parke taşıyla örülmesi hizmetini tamamlayacak.

‘’İlçede Her Sokak Hizmet Alacak’’

Girilen her cadde ve sokakta gerekli çalışmaların süratle tamamlandığını belirten Başkan Yılmazer, ilçe genelinde gerek içten dışa doğru gerek dıştan içe doğru tüm sokakların periyodik taramalardan geçirilmeye devam edeceğini ve ilçede her sokağın muhakkak hizmet alacağını açık yüreklilikle ifade etti.